Overnachten

Rubens Suite

Rubens Suite

Mocht de Vlaamse Meester Peter Paul Rubens vandaag leven, hoe zou zijn slaapkamer er dan uitzien? Tijdens de drie maanden van Stories Unfold krijg je de unieke kans om te overnachten in een echte Rubens Suite.

Altijd al eens in de huid van een kasteeleigenaar willen kruipen? Dit is je kans! Boek je overnachting voor twee in de Rubens Suite, inclusief ontbijtmand, via de link die je vanaf 1 augustus op deze pagina vindt.

In de Rubens Suite geniet je van ultiem comfort, met een privétoilet op de benedenverdieping. Voor een verkwikkende douche verwijzen we je graag naar de douches in de tuin van het kasteel.

 

Rubens Suite
Rubens Suite
Rubens Suite
Camping

Kamperen mag

Niet alleen in de Rubens Suite kan je een feeërieke kasteelnacht beleven. Ben je meer het avontuurlijke type? Dan hoor je vast graag dat er een camping is aan de voet van het kasteel, met toiletten en douches, waar je je eigen tent kan opzetten. Er is plaats voor twintig tenten.

Hoeveel zo’n overnachting kost? Wel … dat bepaal je zelf! Wil je een vrije bijdrage betalen of vrijwilligerswerk doen in ruil voor een plek op de camping? Dat kan. Wil je helemaal niets betalen of doen? Dat kan ook, als je ons tenminste weet te overtuigen. 

Vul dit online formulier in en vertel hoe lang je zou willen blijven, waarom jij een plekje verdient, wat je zou willen doen... We kijken er alvast naar uit om je verhaal te lezen. 

Campers en caravans zijn niet toegelaten op de camping.