Eten, Drinken, Overnachten

MAFFOOD CLUB at STORIES UNFOLD (afgelast)

Background

Dit evenement gaat helaas niet meer door.

Sluit aan voor een avond vol natuurlijke smaken, onverwachte gesprekken en nieuwe vriendschappen

De #MFC is een reeks privédiners die maandelijks wordt gehouden in onze grafisch ontwerpstudio @maff.be , een plek waar de liefde voor eten en design samenkomen. Voor STORIES UNFOLD verhuizen we occasioneel naar het Rubenskasteel, in het hart van het paviljoen: we serveren er een 6-gangen diner in een unieke setting.

Je kunt alleen, met een vriend(in) of in een kleine groep deelnemen aan de maffood club. Maak je geen zorgen over het verzamelen van een grote groep om de tafel te vullen; kom zoals je bent en laat de magie van de MAFFOOD CLUB ons samenbrengen.

Over MAFFOOD CLUB:

De MAFFOOD CLUB is opgericht door Elke, grafisch ontwerper en eigenaar van ontwerpstudio MAFF. Met de MAFFOOD CLUB combineert ze haar liefde voor design en oog voor detail met haar passie voor eten.
Ze volgde een intensieve kookcursus in plantaardig koken, gevolgd door een nog intensievere stage bij humus x hortense in Brussel. Sinds maart wordt de MAFFOOD CLUB maandelijks gehouden en is elke keer uitverkocht.
Zelfs terwijl ze zich verdiept in de culinaire wereld, is Elke's grafische achtergrond nooit ver weg. Voor elk diner wordt een visueel menu gemaakt met kleurrijke abstracte afbeeldingen die elk gerecht vertegenwoordigen.

*geschikt voor vegetariërs en veganisten // de meeste gangen bevatten noten // omdat dit een pop-up evenement is, kunnen we niet tegemoet komen aan allergie-eisen en andere dieetwensen // terugbetaling is niet mogelijk // je bent natuurlijk vrij om je ticket aan iemand anders te geven indien jij niet kan.
* Het ticket is enkel voor het eten // Een selectie aan dranken, waaronder een heerlijke selectie natuurwijnen, kunnen tijdens de maaltijd worden gekocht.

Datum

donderdag 28 september 2023 van 19:00 tot 22:00

Locatie

Paviljoen

Prijs

75,00
Maffood