Wat als Rubens vandaag zou leven?

Doen & Bezoeken
Mathieu Verhaeghe

In "Wat als Rubens vandaag zou leven?" nemen we het publiek mee op een unieke reis door de tijd. De voorstelling speelt zich af op verschillende locaties rondom "Het Steen", waarbij de toeschouwers worden begeleid door een enthousiaste gids.

Het verhaal draait om Rubens, de beroemde Vlaamse kunstschilder uit de 17e eeuw. Maar stel je eens voor: wat als Rubens vandaag zou leven? Hoe zou hij omgaan met de uitdagingen en kansen van deze tijd?

In deze korte voorstelling ontdekken we een fictief verhaal waarin Rubens een moderne kunstenaar is geworden. Hij wordt geconfronteerd met de drukte en hectiek van het hedendaagse leven, maar laat zich niet uit het veld slaan. Ook maken ze kennis met andere personages uit het verhaal, zijn medewerkers, zijn modellen, hoe gaan zij om met de kunstschilder in de deze 21ste eeuw?

De voorstelling "Wat als Rubens vandaag zou leven" is een inspirerende en interactieve ervaring waarbij het publiek wordt uitgedaagd om na te denken over hun eigen kansen, assertiviteit en positieve mindset.

 

Datum

zondag 29 oktober 2023 van 13:30 tot 16:30

Locatie

Kasteel