Doen & Bezoeken

Workshop 'Improvisatie Feest: Laat je Creativiteit de Vrije Loop en Verbaas Iedereen met Je Spontaniteit!' voor kinderen

theater

Ontdek de magie van theater en laat jouw acteertalent stralen tijdens onze spannende theaterworkshop voor kinderen vanaf 8 jaar in het betoverende kasteel van de legendarische schilder Rubens!

Ben jij een jonge acteur en droom je ervan om op het podium te schitteren? Dan is deze workshop speciaal voor jou ontworpen! Onder begeleiding van een ervaren workshopleider duik je in de wereld van het acteren en ontwikkel je jouw vaardigheden op een speelse manier.

Gedurende vijf individuele workshops van telkens 2,5 uur worden verschillende thema's uitgelicht, speciaal afgestemd op kinderen vanaf 8 jaar. Van het ontdekken van emoties en het spelen van leuke personages tot het improviseren van grappige scènes en het verkennen van tekst, elke sessie staat in het teken van een specifiek aspect van het acteren dat perfect past bij jouw interesse.

Schrijf je in voor de workshops die jou het meest aanspreken en beleef een avontuur vol plezier en creativiteit op het podium!

Datum

woensdag 20 september 2023 van 14:00 tot 16:30

Locatie

Speelkamer
Paviljoen

Price?

24,00

SVG